e-mi.hu kedvezmény programja - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

e-mi.hu kedvezmény programja

Örömmel jelentjük be, hogy elindítottuk az e-mi.hu kedvezmény programot. A kedvezmény programban

 

+1 hónap ingyenes időszakkal jutalmazzuk,

 

ha ajánlja ismerősének, partnereinek, alvállalkozóinak, beszállítóinak az e-mi.hu szolgáltatásait és az ajánlása alapján új regisztráció jön létre.

 

Hogyan vehet részt a kedvezmény programban?

A kedvezmény programban e-mi.hu céges fiókkal rendelkező felhasználók vehetnek részt. Akár friss céges fiókkal is részt lehet venni a kedvezmény programban.

A kedvezmény programban ajánlás küldésével vehet részt. Ajánlását az alábbi módokon teheti meg:

  • Célzott ajánlás küldésével

A bejelentkezést követően az „Összesítő felületen”, valamint az ’ e-mi.hu előfizetői profilom’ oldalon találhatja az ajánlás küldése funkciót. Innen tudja elküldeni az ajánló e-mail levelét ismerőseinek, partnereinek. Itt adja meg a címzett nevét és e-mail címét és megírhatja az ajánló üzenetét.

  • Facebook, Linkedin, twitter oldalán is megoszthatja az e-mi.hu ajánlást

Ehhez kérjük, hogy a megadott egyedi linket posztolja Facebook / Linkedin / Twitter oldalán. Ezt a linket elküldheti akár e-mailben is. A linkből tudni fogjuk, Ön küldte ajánlását.

Az e-mi.hu a megadott e-mail címre elküldi az ajánlását, amely tartalmazza azt a linket, amely alapján tudni fogjuk, önnek köszönhetjük az új regisztrációt.

 

Milyen előnyöket élvezhet ajánlásával?

Minden új regisztráció után, akik az Ön ajánlására regisztráltak az e-mi.hu honlapon +1 hónap ingyenes használatot biztosítunk. Azaz +1 hónappal meghosszabbítjuk a kifizetett használatot. Az ingyenes időszak halmozható. Ha mondjuk, 12 új regisztrációt köszönhetünk Önnek, akkor +12 hónapig ingyenesen használhatja az e-mi.hu céges fiókját.

 

Mikor írjuk jóvá a +1 hónap ingyenes használatot?

  • Az elküldött ajánlásnak nincs lejárati ideje. Ugyanakkor kérjük, hogy az ajánlott partner a küldött e-mailben lévő linkre kattintva hozza létre az e-mi.hu céges fiókját. Ez azért fontos, hogy egyértelműen tudjuk, Ön küldte az ajánlást, a partnere regisztrációjakor azonnal jóvá tudjuk írni a +1 hónapot ingyenes időszakot.
  • Ha az ajánlott partner nem az ajánló linkre kattintva regisztrál, kérjük, jelezze felénk e-mi.hu üzeneten keresztül, hogy Ön ajánlotta a partnerének az e-mi.hu használatát. Jóvá fogjuk írni a jogosan járó ingyenes időszakot.
  • Az ajánlott partner egyaránt létre hozat e-mi.hu számlázó, mikro vagy assistant céges fiókot.

 

Az „Összesítő” nyitó oldalon, valamint az „e-mi.hu előfizetői profilom” oldalon folyamatosan nyomon követheti az ajánlásai eredményét és a jóváírásokat.

 

Ha szeretne részt venni a kedvezmény programban és ingyenes időszakkal használni e-mi.hu céges fiókját

  • ha még nincs e-mi.hu céges fiókja, itt készíthet egyet
  • ha már regisztrált felhasználó küldjön ajánlást ismerőseinek, ügyfeleinek, alvállalkozóinak, partnereinek.