Ügyviteli program kisvállalatoknak - e-mi.hu - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Ügyviteli program kisvállalatoknak - e-mi.hu

Az e-mi.hu egy felhőalapú ügyviteli program, amely egy felületen teszi lehetővé vevő és szállítói számláid kezelését, vállalkozásod pénzügyi helyzetének nyomonkövetését.

 

Egyszerűen kezelhető, felhő alapú, kisvállalkozások igényeire kialakított ügyviteli rendszer csak nettó 1990 Ft havonta.


Mit nyersz vele?

 • mindig képben leszel vállalkozásod pénzügyi helyzetével
 • megoszthatod a feladatokat a munkatársaiddal, mindenki ugyanazokat az adatokat látja, mindenki tudni fogja mi a teendője
 • hozzáférést adhatsz a könyvelődnek, így egyszerűbb lesz a könyvelőddel való együttműködésed
 • előre megtervezheted a bevételeidet és költségeidet, így látni fogod előre, milyen cashflow helyezet várható
 • ügyfeleidről naprakész információd lesz az előző rendelésekről, fizetési fegyelméről, minden egyéb fontos tudnivalóról
 • nem kell telepíteni, böngésőből használható, így bárhol és bármikor elérheti az adatait internet képes eszközzel
 • ügyfelünk mondta: "Nagyon logikus felépítésű program, tök könnyen megtanultam használni" 

 

Az e-mi.hu a kisvállalkozásoknak való!

Ez nem egy komplex ügyviteli rendszer! Beletettünk mindent, ami egy kisvállalkozás munkáját segíti. Az e-mi.hu tervezésénél figyelembe vettük egyszerűen használható legyen és a jövőbeli fejlesztések során is ragaszkodunk az egyszerűséghez.

Biztonságban vannak az adataim?

Járt már úgy, hogy az irodai számítógépét újra kellett telepíteni és elvesztek az adatai?

Az e-mi.hu felhő alapú ügyviteli program. Központilag gondoskodunk a szerveren lévő adatok biztonsági mentéséről. Így az adatai mindig elérhetőek lesznek. A szerver és a böngésző közötti kommunikáció pedig titkosítottan zajlik.


Az e-mi.hu jogszabálykövető rendszer

A jogszabály követés a mi gondunk és nem az öné! Az e-mi.hu NAV barát, mindig a jogszabályoknak megfelelően számlázhat, a jogszabálykövetés ingyenes. Így biztosítjuk a 2020. július 1-jén hatályba lépő online adatszolgáltatásra vonatkozó követelményeket is. Ezzel mentesül a kézi számlaadat rögzítés terhétől. Így egyszerübb ugye?

 

Miért ilyen olcsó az e-mi.hu?

Az igaz, hogy egy hasonló tudású ügyviteli rendszerért sok-sok pénzt elkérhetnek. Az üzleti modellünk szerint ha sokan használják az e-mi.hu-t, akkor olcsón tudjuk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani. Emellett az ügyfeleink igényei szerint fejlődik az e-mi.hu. Így mindig érkezik új és új fejlesztési igény, javaslat, ötlet. Mit veszítesz, ha kihagyod ezt az ajánlatot?

Az e-mi.hu minden szükséges funkció egyben megvan:

 • átfogó pénzügyi információt adó dashboard és cashflow
 • partnerek kezelése,
 • számlázás és követelés kezelés,
 • szállítói számlák és költségek nyilvántartása, akár a kapott elektronikus számlákat megőrizheted plusz költségek nélkül
 • fizetendő költségek jelzése
 • házipénztár - összekötve a készpénzes számlázással és készpénzes vevő számla nyilvántartással
 • fontos riportok és kimutatások

Mennyi idődbe kerül a vállalkozásod pénzügyi adminisztrációja? Vagy szaladgálni a könyvelődhöz? Gondolj bele, ha időd szabadul fel többet foglalkozhatsz az ügyfeleiddel és új ügyfélszerzéssel, vagy akár a családoddal. Mindez megfizethetetlen szerintem.


Minden egyben van, nem kell többé exceleket meg kockásfüzetet használnod. Az e-mi.hu-val fontos órákat spórolhatsz meg magadnak!

 

e-mi.hu NAV barát

Az e-mi.hu-val mindig a jogszabályoknak megfelelően számlázhat! Mindig gondoskodunk a jogszabályoknak megfelelő működésről, így 2020. július 1-jével készen állunk az online adatszolgáltatásra!

Az e-mi.hu-val NAV biztosan számlázhat bárhol, bármikor!

 

Regisztrálj és készítsd el pár perc alatt vállalkozásod e-mi.hu mikro fiókját!

Ha úgy gondolod, hogy jó ötlet egy ár - érték arányban nyerő ügyviteli rendszert használni, akkor nincs más teendőd, mint regisztrálni az e-mi.hu mikro csomagjára.

 

Regisztráció
Itt létrehozhatja vállalkozása e-mi.hu fiókját

Kérjük válassza ki a szolgáltatás csomagot


e-mi.hu mikro

Teljes körű pénzügyi gazdálkodást építhet fel vállalkozása számára. Tervezheti és kontroll alatt tarthatja a cége pénzügyeit. Számlázás, NAV onlineszámla 2.0, házipénztár, szállítói számlák, cashflow tervezés.

Nettó díjak:
- Havi díj: 1990 Ft
- Negyedéves díj: 4990 Ft
- Féléves díj: 10990 Ft
- Éves díj: 20990 Ft*
(*1749 Ft/hónap)

A fentiekben foglalt adattartalommal a kiválasztott e-mi.hu csomag használatát cégjegyzésre jogosultként megrendelem, létrehozom a céges fiókot.
Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, az abban foglaltakat tudomásul veszem és a Megrendelőre nézve kötelezőnek ismerem el.