Regisztráció, az e-mi.hu céges fiók létrehozás folyamata - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Regisztráció, az e-mi.hu céges fiók létrehozás folyamata

Az e-mi.hu használatba vételéhez saját céges fiókot kell létrehoznia az e-mi.hu honlapján (https://www.e-mi.hu). A céges fiók létrehozása egyben az e-mi.hu előfizetői megrendelése. A céges fiók létrehozás folyamata a következő:


1. Kattintson a céges fiók létrehozása linkre, amely elnavigálja az e-mi.hu regisztrációs felületre.


2. Töltse ki a formanyomtatványt:


I. Adja meg cége nevét és adószámát.


II. Adja meg az e-mi.hu első felhasználójának nevét és e-mail címét, ő lesz az első kiemelt felhasználó és a pénzügyi kapcsolattartó.

Az itt megadott elérhetőségre (név és e-mail cím kötelező) küldjük el a fiók létrehozás megerősítésére vonatkozó adatokat. Az itt megadott személy egyben az első kiemelt felhasználó, aki rendelkezik a legmagasabb szintű jogokkal, aki további felhasználókat. A kiemelt felhasználó a későbbiek során megváltoztatható.


III. Válassza ki az igényeinek megfelelő e-mi. hu csomagot.

e-mi.hu számlázó esetében éves, a további csomagok esetében havi, negyedéves, féléves és éves díjfizetési gyakoriság közül választhat a regisztráció befejezését követően. 

Tipp: kedvezménnyekkel díjazzuk, ha minél hosszabb időszakot fizet egyszerre, így a legolcsóbb az éves díjat választani.


IV. Jelölje be az Általános Szerződési feltételek elfogadását. Kérjük olvassa el Általános Szerződési Feltételünket, mert ezen szerződés elfogadása szükséges az e-mi.hu céges fiók létrehozásához.


3. A fiók létrehozásáról e-mailt küldünk a megadott felhasználó e-mail címére. A fiók létrehozás visszaigazolása szükséges az e-mailben leírtak szerint. A bejelentkezési jelszavát ekkor kell megadnia.


4. A sikeres visszaigazolást követően bejeletkezhet e-mi.hu céges fiókjába és megkezdheti a munkát. A bejelentkezéshez a megadott e-mail címet, a jelszavát kell megadnia.


5. Az első belépés alkalmával ki kell tölteni a céges alapadatokat (hiányzó cégadatok, banki adatok, Áfa beállítás, társasági adózás módja).


6. Megkezdheti az e-mi.hu fiókjának használatát, akár már számlázhat is.e-mi.hu céges fiókjának létrehozásához kattintson ide!
Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) Regisztráció, az e-mi.hu céges fiók létrehozás folyamata cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres vezetőként tudom, hogy a cégem bevételi forrásait kézben kell tartanom.

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!