e-mi.hu szerzői jogai - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

e-mi.hu szerzői jogai

A jelen weblap, az e-mi.hu alkalmazások (e-mi.hu számlázó, e-mi mikro, e-mi.hu assistant), és az azokhoz kapcsolódó, a Sentia Consulting Bt. által készített dokumentumok, dokumentációk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá tartozó alkotások. A Sentia Consulting Bt. ezen dokumentumokra / dokumentációkra, annak mindennemű felhasználására kizárólagos jogot köt ki a maga részére. Külön szerződésben rögzített módon, a megfelelő díjazás ellenében a felhasználó az e-mi.hu alkalmazások használatához személyes, át nem ruházható, nem kizárólagos, a szerzői jogi védelem teljes tartamára szóló felhasználási jogot nyer azzal, hogy a Sentia Consulting Bt. az e-mi.hualkalmazások, a dokumentációk átdolgozásának, bármely más módosításának jogát a Felhasználónak nem biztosítja.

A Sentia Consulting Bt. az e-mi.hu alkalmazások web elérésű lapján (www.e-mi.hu, www.aspcentrum.hu, www.emiassistant.hu) található összes grafikai és technikai szerkezet, megjelenítés megvalósítási módozatai, alkalmazáslogikai megoldás, valamint az összes leírás illetve kép az ezen oldalakon látható formában a Sentia Consulting Bt. tulajdonát képezi. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül ezek felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményeket von maga után.

A www.e-mi.hu, a www.aspcentrum.hu és a www.emiassistant.hu oldalakra való hivatkozás során tilos úgy linket elhelyezni, hogy az valamely más oldal részeként jelenítse azt meg. Minden más esetben az e-mi.hu alkalmazásokat ismertető oldalunkra mutató link elhelyezéséhez hozzájárulunk.


Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) e-mi.hu szerzői jogai cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres üzlet: jól nézd meg, hogy mit adsz és mit kapsz érte cserébe

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!