Miért éri meg internet alapú szoftver szolgáltatást használni? - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Miért éri meg internet alapú szoftver szolgáltatást használni?

Az üzleti élet tapasztalatai azt mutatják, hogy a hagyományos számítógépre telepített programokat egyre inkább felváltják az interneten keresztül elérhető szolgáltatások. Miért?

SaaS

SaaS – Software as a Service: szoftvert szolgáltatásként – a fentiekre ad jól használható üzleti megoldásokat. Internetre alapuló szolgáltatást bármilyen internet képes eszközzel igénybe veheti, továbbá a szolgáltató gondoskodik adatainak védelméről, biztonságáról és elérhetőségéről. A SaaS-t szolgáltatásokat szokták felhő szolgáltatásnak is hívni.


Milyen előnyöket ad a SaaS?

Gondolom ön is átélte azt, amikor vállalkozása számítógépén adatvesztés állt elő, és elveszett minden adata, amit a számítógépére telepített programmal használt.

Problémák a hagyományos számlázó és cashflow programokkal

 • A telepített hagyományos szoftver gyakran nem a legfrissebb verziójú.
 • Csak azon a számítógépen működik és csak azon a számítógépen érheti el az adatait, amelyre a programot telepítette.
 • Egyszerre csak egy ember érheti el az adatokat. Annak, akiknek ténylegesen szüksége lenne a adatokra és az ügyfél információkra, várhat a sorára.
 • Költséges és bonyolult biztonsági mentést készítenie az adatokról. Készít biztonsági mentést?
 • Szintén költséges és bonyolult időről időre frissíteni a telepített programot. Nem is beszélve arról, hogy néha el is veszhetnek a korábbi adatok egy-egy rosszul sikerült frissítés során.


 

Előnyök

 • Felhő szolgáltatást bármilyen internet kapcsolattal rendelkező eszközről elérheti.
 • Bármikor megnézheti vállalkozása pénzügyi adatait, vagy kapcsolatot tarthat a könyvelőjével.
 • A felhő szolgáltatás ezen túl azt nyújtja önnek, amire szüksége van, mind emellett gazdaságos megoldást is jelent.
 • A felhőben nincs szükség telepítésre, szoftver frissítésre, nem kell az adatai biztonsági mentéséről gondoskodnia. Mindezt elvégzi a szolgáltató alacsony díjazás mellett.
 • Minding naprakész információval fog rendelkezni a vállalkozása pénzügyeiről.
 • Több felhasználós környezet lehetőséget ad, hogy munkatársaival megosszák egymás között a munkát.
 • Automatikus frissítések és biztonsági mentések azt jelenti, hogy többet foglalkozhat azzal, amit szeret. A frissítések ingyenesek.
 • Mind online fut, nincs szükség telepítésre, minden adatáról automatikusan biztonsági mentés készül.
 • Ügyviteli szoftverre és számítógépekre fordított költségeit csökkentheti, mindezt a felhő szolgáltató látja el alacsony szolgáltatási díjért cserébe.


A biztonság megfizethetetlenen

 • Egy felhő szolgáltatás messze a legbiztonságosabb választás hogy vállalkozása adatait tárolja. Például, ha felhő szolgáltatást használ, és a laptopjával történik valami, akkor az adatait továbbra is biztonságban tudhatja, mert senki más nem férhet hozzá az adataihoz, fájlaihoz.
 • Vis maior helyzet esetén, az üzlete nem szenved csorbát. Minden adata valahol a felhőben biztonságban van. Mivel bármilyen eszközről elérheti az adatait, újra bejelentkezik és folytathatja az üzleti tevékenységét.
 • Másik oldalról nézve, ha felhasználókat ad hozzá felhő fiókjához, akkor beállítja a felhasználók elérési jogosultságát, ami sokkal biztonságosabb, mintha pendrive-on, vagy más adattároló eszközt használna az adatok megosztására.
 • Felhő elérést nyújtó szolgáltató gondoskodik arról, hogy az adatok elérése, biztonsága és hozzáférhetősége a vállalkozása igényeit szolgálja és sértetlen maradjon. Ha interneten keresztül intézi bankügyeit, akkor készen áll arra, hogy vállalkozása pénzügyi irányítását is felhőben végezze.

 


 

Interenet alapú szolgáltatás további előnyt is biztosít

A stabil és biztonságos működés érdekében, fontos, hogy adataink megbízhatóan elérhetőek legyenek, bárhonnan és bármikor.

Más részről napjainkban egyre fontosabb, stratégiai kérdése, hogy:

 • gyorsan tudjon válaszolni a vevők, ügyfelek kérdéseire
 • gyorsan tudja teljesíteni a megrendeléseket
 • ügyfelei öntől függetlenül is tudjanak vásárolni

Üzleti partnerei egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a helytől és időtől és eszköztől függetlenül elérhetőek legyenek a kulcsfontosságú információk. Kulcs tényezővé vált, hogy mindig el tudja érni a rendszert, ahonnan informálódni tud. Ezt erősíti a mobil eszközök rohamos terjedése, így az információhoz való hozzáférés már nem csak laptopon érhető el, hanem okos telefonon is.

A technológiai fejlődés, az internet használata időt és pénzt takarít meg azáltal, hogy növeli rugalmasságot és a hatékonyságot, csökkenti az átfutási időket.


 Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) Miért éri meg internet alapú szoftver szolgáltatást használni? cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres vállalatvezetés körforgása: tervezés, megvalósítás, visszamérés, korrigálás

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!