Tájékoztatás a számlázási változásról - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Tájékoztatás a számlázási változásról


2016. október 1-jétől lényeges változásokat vezetünk be a kiállított számlák kézbesítésében. A kiállított számláinkat ezentúl nem postai úton, hanem pdf fájlformátumban, e-mailben továbbítjuk az érintett e-mi.hu fiók kapcsolattartójának e-mail címére.

Figyelem, ez a változás nem az úgynevezett "e-számlázás"-ra történő átállást jelenti, hanem továbbra is papíralapú számlázás marad. Csak a számla kinyomtatása kerül át Önökhöz, mivel az elektronikus úton, számlázóprogrammal készült számla aláírás és bélyegző nélkül is érvényesnek tekintendő. A kiállított számlánk tartalmazza az "A számla aláírás és pecsét nélkül érvényes!" megjelölést.

Tehát, a számla továbbra is csak papírra kinyomtatva lesz érvényes, de a pdf-fájlformátumban történő megőrzése igen egyszerűvé és könnyűvé teszi az esetleg elveszett, megrongálódott számláról történő másolat azonnali pótolhatóságát is.

Természetesen, ha nincs lehetősége a számla kinyomtatására, és ezt e-mailben jelzi felénk, elküldjük a számlát hagyományos levélpostai úton is.Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) Tájékoztatás a számlázási változásról cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres vezetőként tudom, hogy üzleti tervezéssel, szigorú költségkontrollal lefaraghatóak a felesleges kiadások, pénzügyi egyensúlyra és nagyobb profitra tehetek szert.

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!