Munkaszámok a szerződések és megrendelések gyűjtője, mérheti a szerződés profittermelő képességét - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Munkaszámok a szerződések és megrendelések gyűjtője, mérheti a szerződés profittermelő képességét

A munkaszámok alapvető feladata, hogy a szerződésekeit, beruházásait, működési költségeket elkülönülten kezelni tudja. Egymástól jól elkülöníthetően kimutathatóak a kapcsolódó bevételek és a felmerülő költségek. A munkaszám funkcionalitás az e-mi.hu assistant csomagjában érhető el.

Mi a munkaszám?

A munkaszám egy adot szerződés, megrendelés vagy szállíáts azonosítója. Szabadon megválaszthatja mi legyen az azonosító, azaz a munkaszám. A lényeg, hogy Ön egyértelműen felismerje a munkaszámból, hogy melyik szerződését jelenti az e-mi.hu rendszerben.

 

Mire jó a munkaszám?

A munkaszámok segítségével egyértelmű lesz, hogy egy adott szerződése profitot termel-e vagy veszteséges. A munkaszámoknak önálló bevételi és önálló költség oldala van, ebből adódóan önálló cash flow-val is rendelkezik. Mindig pontosan tudni fogja a szállításai profit termelő képességét.

 

Hogyan működik?

Az e-mi.hu-val három alapvető munkaszám típust tud kezelni.

  • Bevételi munkaszám: megtervezheti a bevételeit (adott periódusú folyamatos teljesítés, kifizetési ütemtervhez kapcsolódó) a szállítói szerződése alapján. Ha beállítja a teljesítési módot, határidőket, akkor az e-mi.hu nyitó felületén tájékoztatást is kap, hogy mely teljesítéseket lehet kiszámlázni.
  • Belső munkaszám: a cége működéséhez kapcsolódó alapvető költségeket tudja, szállítói számlákat tudja kezelni, mint például iroda bérlet, adók, munkabérek, stb.
  • Beruházási munkaszám: fejlesztések elkülönült nyilvántartását végezheti. Bevételi lábon önálló források rendelhetőek a beruházáshoz, úgymint önerő, hitel, pályázati forrás. Az e-mi.hu szállítói számla kezelése lehetővé teszi egyúttal a pályázati finanszírozás szigorú adminisztrációs kézbentartását. A felmerülő szállítói kifizetések nyilvántartásához pl. csatolhatja a kifizetéshez tartozó műszaki dokumentációkat, teljesítési jegyzőkönyveket.

 

A munkaszámoknak terv és tény állapota van. A munkaszámok alkalmasak arra, hogy tervezési fázisban is előkészítse, megtervezze, hogy milyen szállítási díjra, kifizetési ütemezésre kell az adott szerződését beáraznia. Szerződés megkötésekor tényre állítva, indulhat a teljesítés/magvalósítás tény pénzügyeinek a kézben tartása.

 

Legyen önnek is e-mi.hu assistant fiókja!

Regisztrációt pár perc alatt elvégezheti és megkezdheti a szerződései teljesítményének mérését.

 

Regisztráció
Itt létrehozhatja vállalkozása e-mi.hu fiókját

Kérjük válassza ki a szolgáltatás csomagot


e-mi.hu assistant

Szerződés és megrendelés teljesítés központú online ügyviteli csomag. Számos kényelmi funkcióval átláthatja és kézben tarthatja a szerződései és megrendelései pénzügyi életét. Egyensúlyban tarthatja vállalkozása pénzügyeit. (átlátható vezetői összesítés (dashboard), számlázás, NAV onlineszámla 2.0, szállítói számlák, cashflow menedzsment, üzleti tervezés, költséghelyes (szerződés/megrendelés) bevétel és költség nyilvántartás, házipénztár)

Nettó díjak:
- Havi díj: 3990 Ft
- Negyedéves díj: 10990 Ft
- Féléves díj: 20990 Ft
- Éves díj: 40990 Ft*
(* 3416 Ft/hónap)

A fentiekben foglalt adattartalommal a kiválasztott e-mi.hu csomag használatát cégjegyzésre jogosultként megrendelem, létrehozom a céges fiókot.
Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, az abban foglaltakat tudomásul veszem és a Megrendelőre nézve kötelezőnek ismerem el. 


Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) Munkaszámok a szerződések és megrendelések gyűjtője, mérheti a szerződés profittermelő képességét cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres vezetőként tudom, hogy a cégem bevételi forrásait kézben kell tartanom.

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!