Friss hír az online számlázás bevezetéséről - 2018 - e-mi.hu

e-mi.hu

Online számlázó és ügyviteli rendszer

Friss hír az online számlázás bevezetéséről - 2018

Az NGM tervezi és jogszabályi felhatalmazással rendelkezik arra, hogy megalkossa a számlázó programok bekötését a NAV-hoz. 2017.04.26-i hírek szerint az NGM egy évvel meghosszabbította az online számlázás bevezetését. Az eredeti elképzelések szerint 2017. július 1-jétől a kiállított számák adatait azonnal be kellett volna küldeni a számlázó programoknak a NAV-hoz. A határidőt az NGM egy évvel meghosszabbította, 2018. július 1-jére módosította.

 

 

Legfrissebb cikkünk a témában:

Regisztráljak a NAV Online Számla rendszerébe? - Útmutató

https://www.e-mi.hu/index.php?site=&article=2018-j%FAlius-1-en-indul-a-NAV-online-szamlazas-rendszere
 
 

2018. július 1-jén indulhat az online számlázás a NAV-nál – jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A számlázó programoknak 2018. július 1-jét követően be kell küldeni a kiállított számlák adatait a NAV-hoz. Az informatikai tesztelés várhatóan idén júliusban megindulhat, a további fejleményekről rendszeresen írok majd.

 

 

Mit jelent majd az online számlázás bevezetése?

Előzetes információk szerint az online számlázás bevezetése kapcsolatban lesz a 100.000 forintot meghaladó Áfa tartalmú számlákon kötelezően feltüntetendő adószámmla. Azaz várhatóan azokat a számlákat adatait kell majd online beküldeni, amelyek áfa tartalma eléri vagy meghaladja a 100.000 forintot.

 

 

Milyen hatással lesz a gazdálkodásomra?

Nagyobb figyelmet kell majd szentelnie a cashflow kezelésre! Az időben később kiállított számla esetében a fizetési határidő is arányosan későbbi lesz.

A számla adatait a számla kiállítást követően, haladéktalanul be kell majd küldenie a számlázó programnak!

Tehát, ha havi periódusban számláz, akkor előre kell vennie azon számláinak a kiállítását, amelyek a legnagyobb összegűek. Ezzel szinten tarthatja, hogy ne tolódjon a számlán feltüntetett kifizetési határidő.

Ha kiállította azon számláit, amelyek adatait be kell majd küldeni a NAV felé, akkor kezdjen hozzá az alacsonyabb összegű számlák kiállításának.

 

e-mi.hu online számlázó és ügyveteli rendszer vállalkozása részére

Az e-mi.hu jogszabályoknak megfelelő könnyen használható online számlázó program.

 

Az e-mi.hu online számlázó rendszer NAV adatküldési funkció kialakítását megkezdüt!

Használja ez e-mi.hu online számlázó és ügyviteli rendszert 2018. július 1-jétől! Az e-mi.hu egyszerűen használható online számlázó program számos kényelmi funkcióval!


 

e-mi.hu számlázó

e-mi.hu számla logó, egyszerű számlázó megoldás cége számára. Hozza létre e-mi.hu fiókját és használatba veheti

Egyszerűen használható profi online számlázó program. Elegáns megoldás vállalkozása számláinak kiállítására. e-mi.hu automatikusan elküldi a számlaadatokat a NAV onlineszámla aktuális szabályai szerint.

Számlázzon bárhol, bármikor, bármilyen eszközön!

e-mi.hu mikro

Számlázás, házipénztár, költségnyilvántartás, tervezés és pénzügyi gazdálkodás mikro vállalkozások részére

Teljes körű pénzügyi gazdálkodást építhet fel vállalkozása számára. Tervezheti és kontroll alatt tarthatja a cége pénzügyeit. Számlázás, NAV onlineszámla 2.0, házipénztár, szállítói számlák, cashflow tervezés.

e-mi.hu assistant

teljes körű gazdálkodás kifejezetten szolgáltatási szektorban működő vállalkozások részére. Számlázás, költségnyilvántartás, cashflow, üzleti tervezés, költséghelyes bevétel és költség nyilvántartás, házipénztár. Az e-mi.hu igazi ereje.

Szerződés és megrendelés teljesítés központú online ügyviteli csomag. Számos kényelmi funkcióval átláthatja és kézben tarthatja a szerződései és megrendelései pénzügyi életét. Egyensúlyban tarthatja vállalkozása pénzügyeit. (átlátható vezetői összesítés (dashboard), számlázás, NAV onlineszámla 2.0, szállítói számlák, cashflow menedzsment, üzleti tervezés, költséghelyes (szerződés/megrendelés) bevétel és költség nyilvántartás, házipénztár)


Regisztráció
Itt létrehozhatja vállalkozása e-mi.hu fiókját

Kérjük válassza ki a szolgáltatás csomagot


e-mi.hu számlázó

Egyszerűen használható profi online számlázó program. Elegáns megoldás vállalkozása számláinak kiállítására. e-mi.hu automatikusan elküldi a számlaadatokat a NAV onlineszámla aktuális szabályai szerint.

Számlázzon bárhol, bármikor, bármilyen eszközön!

- Éves Nettó díj: 3990 Ft
(333 Ft/hónap)

A fentiekben foglalt adattartalommal a kiválasztott e-mi.hu csomag használatát cégjegyzésre jogosultként megrendelem, létrehozom a céges fiókot.
Az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót megismertem, az abban foglaltakat tudomásul veszem és a Megrendelőre nézve kötelezőnek ismerem el.


 

 


Ajánlja ismerősének

Küldje el a(z) Friss hír az online számlázás bevezetéséről - 2018 cikket ismerősének, vagy emlékeztetőül saját magának!

az e-mi.hu...

úgy használhatja mint a levelezését Bárhonnan elérhető
úgy használhatja mint a levelezését

a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját Azonnal használható
a használathoz elegendő létrehozni saját céges fiókját

Beruházás nélkül
nem kell súlyos összeget vásárlásra elkölteni

könnyen és gyorsan megtanulható Egyszerűen kezelhető
könnyen és gyorsan megtanulható

Jogszabályoknak megfelel
Biztosítjuk az e-mi.hu jogszabály követését


Sikeres vezetőként tudom, hogy a profitot is tervezni kell.

Elkészítem e-mi.hu céges fiókomat
Minden vélemény számít, írja meg nekünk!